VALOKUVIA KARHULAN TEOLLISUUSPUISTON HISTORIASTA

Tässä kuvapankissa on nyt runsaat 600 valokuvaa mutta se on jatkuvan prosessin alla ja täydentyy koko ajan. Kuvapankin vanhimmat kuvat ovat teollistuvan Suomen ensimmäisiltä vuosilta 1800- luvulta.

Kuvapankin ja siellä olevien kuvien oikeudet omistaa Karhulan Teollisuuspuistoyhdistys ellei toisin ilmoiteta. Teollisuuspuistoyhdistyksen jäsenyrityksillä on kuvien vapaa käyttöoikeus. Muille kuvien käyttö on luvanvaraista. Käyttöoikeudesta päättää Teollisuuspuistoyhdistyksen johtokunta tai johtokunnan valtuuttama henkilö.

Kuvia ja niiden teknistä laatua koskeviin kysymyksiin vastaa Karhulan Teollisuuspuistoyhdistyksen toiminnanjohtaja Hannu Oksanen.

Kuvapankin kuvissa olevat tiedot ovat ensisijaisesti peräisin originaaleissa tai vedosten takana olleista tiedoista, eivätkä välttämättä ole tarkkoja tai oikeita. Kuvapankissa on myös paljon kuvia, joissa esiintyvistä henkilöistä, tapahtumista tai paikoista ei ole mitään tietoja. Arvoisa kuvapankin vierailija jos voit auttaa meitä kuvien tunnistuksessa, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä.

Hannu Oksanen
Toiminnanjohtaja

Karhulan Teollisuuspuistoyhdistys ry
p. 050 3132150
hannu.oksanen@dakar.fi